Skaldjur = gott.

Idag lagade jag och pappa en skaldjursgryta/soppa och såhär blev resultatet. Smakade lika gott som det såg ut kan jag säga!



Sov gott!


Något roligt som har hänt.

Jag har fått jobb! Och inte i någon liten skitbutik utan på Zara! Börjar jobba på tisdag så försöker ordna upp lite saker nu dagarna innan så jag slipper tänka på sånt sedan.
Jag hoppas verkligen på att detta kommer gå bra!



Hörs sen.


Dagens låt.



Puss!


Lite om min Alla hjärtans dag.

I måndags var det ju Alla hjärtans dag så jag och min pojkvän möttes upp efter att han hade slutat jobbet och stack hem, sedan blev det bio lite senare på kvällen. Fick också några skitsöta små grejer av han.
Filmen vi såg på var The Town och jag hade inte hört talas om den innan så hade inga förväntningar heller och den var faktiskt helt okej. Har någon av er sett den?



The Town.

Natti.


Cheryl Cole.

Sjukt bra artist enligt mig.



Sov gott!


In till stan och sedan vidare till Landvetter flygplats.

Hejsan! Pappa och hans flickvän kommer snart hem från Thailand så jag ska strax åka in till stan för att möta upp pappas flickväns dotter så ska vi åka ut till Landvetter flyplats och hämta dom. Dom har varit borta i 2 veckor nu så det ska bli roligt att träffa pappa igen. Vet inte riktigt när jag kommer hem så ni får sova så gott. Det lär iaf jag göra brevid min älskling.

Natti.


Dagens låt.



Hörs sen!


Återigen snart.

Nu är det bara 1 vecka kvar till Alla hjärtans dag!



Sov gott.


Dopet i lördags.

Här kommer det några bilder från dopet vi var på i lördags.





Kram!


Ibland kan man ju undra asså.

Jag förstår inte hur en del killar kan vara med en tjej och få henne att känna sig speciell trots att dom samtidigt vill ha eller till och med redan håller på med någon annan. Liksom var inte med någon alls tills ni har bestämt er, det slutar ju bara med att ni sårar någon annars.

Aja jag ska gå på ett dop imorgon så måste sova nu för att se pigg och fräsch ut så sov så gott.

Natti!


Mums!

Åt en semla idag och när man inte ätit det på länge så är det lite extra gott tycker jag. Gillar ni semlor?, med mandelmassa eller vaniljkräm?


Puss.


Sorry som jag alltid säger på mitt försvenskade sätt till Miki.

Jag har varit sjuk och sen så har jag varit på Smögen, kom därifrån förut ikväll är därför jag inte bloggat. Och nu har jag skitont i min vänstra arm så det blir att gå och kolla upp den imorgon. Tror inte det är något allvarligt men vill vara på den säkra sidan. Så jag säger godnatt så hörs vi imorgon.

Sov gott.


Småsjuk.

Kände mig lite krasslig igår och fick bara 4 timmars sömn inatt innan jag skulle upp till jobbet imorse. Jobbade för Metro idag och vädret som inte var det roligaste verkar bara ha gjort mig sämre så ikväll har jag bara tagit det lugnt och det tänker jag fortsätta med tills jag ska sova. Önskar att älsklingen kunde vara här och ta hand om mig men han har andra saker att fixa så.



Metro.

Natti!


RSS 2.0