Det jag hittat hittills på mellandagsrean.




Tröja - Gina Tricot.



Kavaj - Vero Moda.

Kavaj till min supersnygga klänning som jag ska ha ikväll. (Ska be mamma sy fast andra knappar på den när hon kommer hem från Sydafrika.)

Ska duscha och fixa mig nu så jag kommer iväg till min pojkvän.

Ha en trevlig nyårskväll!


Lite av det jag fick i julklapp.

Obh Nordica vågtång.



Dippverktyg eller vad man nu ska kalla det för.



Örngott, duschdraperi och badlakan. Bra att ha när jag flyttar hemifrån.



Kram.


Först och främst..

Gott Nytt År!
Bloggade ju inte igår men behöver inte börja fixa mig förräns om ett tag så hinner fixa några inlägg nu.
Jag ska fira nyår med min pojkvän, hans familj + deras kompisar/släkt. Tror det kommer bli grymt kul!



Kommer strax upp lite bilder på det jag fick i julklapp och sedan på det som jag hittat hittills på mellandagsrean.

Puss!


?

Tell me what's a girl to do when she's crying inside?

Natti.


Dåligt dåligt.

Dåligt uppdaterat jag vet!
Var inte hemma igår och kom nyss hem, var på centralen och sa hejdå till Mikaela som skulle vidare till flygplatsen för att flyga till Bryssel.
Aja men igår iaf så mötte jag min pojkvän och hans äldsta bror och sedan så åkte vi och handlade lite. Jag köpte hårfärg och killarna köpte fyrverkerier till nyår. Sedan så fortsatte vi hem till dom där jag och min pojkvän öppnade varandras julklappar för vi har inte hunnit göra det tidigare. Åt sedan mat, kollade på en film som heter The butterfly effect och gick sedan och la oss.



Blev svart hårfärg.



Ett av mina paket till Dani. Tycker jag är ganska duktig på att slå in julklappar faktiskt.



Dani öppnar ett av sina paket, låg en t-shirt i detta.



Och till sist, jag öppnar min julklapp från Dani. Fick ett guldhalsband med ett D i guld. Blev jätteglad för halsbandet, tack älskling!

Nu ska jag leta fram lite papper m.m sen så blir det att åka in och fixa lite grejer i stan.

Hörs sen!


Natti.

Ska strax lägga mig och sova men kan ju inte göra det utan att skriva ett litet inlägg först. Jag har haft en sjukt bra dag! Kommer lätt somna med ett leende på läpparna.
Jag gick först runt i stan och kollade lite, sedan mötte jag upp en tjejkompis och efter ett tag mötte vi också min pojkvän. Båda två är clowner så jag har skrattat en hel del ikväll om man säger så.
Här har ni en bild på mig från idag.
 


Sov gott!


Dagens planer.

Håller på att fixa mig och ska strax gå och ta bussen in till stan för att shoppa lite.
Sen så måste jag få tag på en tjejkompis också som försöker hjälpa mig med att fixa jobb. Hur snällt är inte det!
Hur ser era planer för dagen ut?



Puss.


Tommy Hilfiger.

Fick den här Tommy Hilfiger-toppen i julklapp av min syster och hennes man och hade på mig den idag.
Den är hur skön som helst och jag gillar att den är indianinspirerad.



Vad tycker ni om den?

Kram.


Dagens händelse nr 2 och 3..

Dagens händelse nummer 2 var att jag fick träffa min underbara barndomskompis Mikaela! Pågrund av att hon alltid bott större delen av åren utomlands och bara är på Smögen på somrarna så har det bara varit då vi umgåtts, och intensivt! Men i år så blev det annorlunda för hon och hennes familj valde att fira julen här, och självklart bestämde vi oss då för att ses även om det blev alldeles för lite. Vi gick en promenad och pratade om lite allt möjligt, var jättemysigt men kallt!

Här är en gammal bild på min blondin/gris - Mikaela!



Dagens händelse nummer 3 tänker jag inte skriva så mycket om för är fortfarande arg för hur människor kan göra det dom har gjort och det är inte första gången heller utan andra.. Fotot får tala för sig självt.

 

Sov gott.


Dagens händelse nr 1.

Var tvungen att lösa en grej idag som har varit ett problem i några år och det gick bra tur nog vilket känns jätteskönt. Tänker inte skriva mer om det för det är dels alldeles för privat och dels alldeles för tråkigt för er att läsa om.
Kommer strax upp dagens händelse nr 2 och 3.

Hörs strax! 


Ingen rolig julaftonskväll för min del iaf.

Har haft den näst sämsta julaftonskvällen (- allt blev skit efter 22-tiden typ) (+ förutom att syrran och hennes man är här då vilket jag är jätteglad för) är därför jag inte har bloggat.
Och inte nog med det så fick jag höra något som man kanske inte vill få veta på julafton men har iofs märkt av det lite sen innan så blev inte ledsen men frågan är: hur gör jag nu då? Får ta och fundera på det..
Nog om det dåliga, innan på dagen var ju allt jättebra. Var med min syrra, hennes man och pappa, slog in paket, kollade på Kalle Anka m.m, åt god mat och öppnade julklappar.
Hur brukar era julaftonar se ut, vad har ni för traditioner? Berätta för mig!



Såhär såg det ut under vår gran.

Kram.


Julafton nu.

God Jul älskling!



Puss!


God Jul.

Idag har det shoppats julklappar och fixats och trixats här hemma. Jag stod för julbaket om man nu ens kan kalla det för det. Bilder på hur det blev ser ni här nedanför.
 



Risbräck och marsipan med choklad, kokos och silverkulor.



K&H.


Sista önskningarna innan julafton imorgon..

God dag! Vaknade till strålande sol imorse och det är vitt över hela Smögen, ska försöka ta en bild sedan så ni kan få se hur det ser ut här ute på ön. Pappa håller just nu på med sillen och jag ska strax hoppa in i duschen. Blir att åka över en sväng till Kungshamn sedan för att köpa dom sista julklapparna. Glömde skriva upp några saker på min önskelista så pratade med husets lilla jultomte förut och han sa att han skulle se vad han kunde göra.



Husets lilla jultomte!

Här är dom grejerna som jag önskat mig i sista minuten.. typ.



Tröja - Gina Tricot.



Enkelt silverhjärta - Guldfynd.

+ några andra grejer men hittade ingen bild på dom.

Hörs sen!


Dags att sova.

Läggdags för mig nu, hoppades på att få ett samtal innan men verkar inte som det blir något..
Här har ni iaf en skön låt att somna till. Faktiskt så har jag börjat skriva en låttext till denna också, men det skriver jag mer om någon annan dag.




Natti.


På Smögen.

Hejsan!

Nu sitter jag vid köksbordet hos min pappa som bor på Smögen. Har varit en stressig men ändå trevlig dag idag. Sov hos min pojkvän igår men var duktig och gick upp klockan 8 imorse, tog vagnen hem till mammas lägenhet och fortsatte fixa det som behövdes nu innan jul. Sen så kom världens bästa morfar vid 10-tiden. Älskar att prata med morfar om allt mellan himmel och jord, han vet och har sett så mycket och har alltid svar på mina funderingar eller problem. Iaf så var vi bara hemma förutom en liten promenix till affären och sen så kom pappa halv 3 för att plocka upp mig och åka till Landvetter flygplats för att hämta min syrra och hennes man och sedan åka vidare hit till Smögen där vi är nu och ska fira jul. Morfar ville vara själv i år, stackarn börjar bli gammal nu och förstår att han inte orkar med allt ståhej så han stannade kvar i stan.
Till kvällsmat, (en väldigt lyxig sådan) blev det musslor och hummer, dock så gillar jag bara hummer ännu iaf så jag skippade musslorna. Ska fixa med lite annat nu så slänger upp ett inlägg till sen innan jag lägger mig.



Hummer!

Kram.


Stressad.

Har haft fullt upp hela dagen är därför jag inte bloggat tidigare. Är så himla mycket som ska fixas nu innan julafton, behöver tvätta, baka, köpa färdigt julklappar m.m.
Imorgon bitti kommer min morfar, sedan ska jag möta upp min pappa för att åka ut till Landvetter flygplats och hämta min storasyster och hennes man som kommer från Dubai för att fira jul med oss. Dom har bott i Dubai i snart ett år och jag var där och hälsade på för inte så länge sen. Jag tycker att Dubai var jättehäftigt och eftersom det byggs så himla mycket där och fort vad jag förstått det som så vill jag absolut resa tillbaka dit och se hur det blivit längre fram. Och för att hälsa på min syster och hennes man såklart!
Nu ska jag slå in lite mer julklappar sen måste jag till NK och Kompassen innan det stänger.



P.S Jag och min pojkvän har idag varit tillsammans i 1 år och 3 månader så blir att träffa han en sväng efter all shopping. Här är en bild på oss som vi tog några dagar efter att vi blev tillsammans.



Ha en trevlig kväll!


Liseberg.

Skulle ha skrivit tidigare men har haft annat att tänka på.. Och eftersom jag är fortfarande är vaken trots att klockan är mycket så gör jag det nu istället. Bättre sent än aldrig eller hur?
Var på Liseberg förut med min pojkvän och det var jättemysigt, trots att det var -10 grader ute!
Aja klockan är mycket och jag måste göra en del ärenden imorgon så ska lägga mig nu.



Vi på Liseberg.

Sov gott!


Jul på Liseberg.

Har precis gjort färdigt lite julbak så nu ska jag in i duschen snabbt och sedan fixa mig för att gå på Jul på Liseberg med min pojkvän. Blir väl att gå runt och mysa, äta något gott, spela lite på något hjul. Vi ska kanske åka något men det är ju så kallt ute nu så får se hur det blir med det.
Tar med mig kameran så slänger upp något inlägg eller två senare ikväll!



Kram!


Välkommen till min blogg!

Jag är en 20-årig tjej adopterad från Brasilien och tänkte jag skulle testa på att blogga lite, vi får väl se hur det går. Kommer skriva om mig själv, vänner, familj, Brasilien m.m. Blev en kort inledning men den får duga.

.

Puss.


RSS 2.0